master chef

آموزش آشپزی

 

 

مواد لازم : ۲ کاسه آرد ذرت

۲ کاسه آرد جو دوسر

۲ بسته وانیل

۲ بسته جوش شیرین یا بکینگ پودر به مقدار لازم

۲ عدد تخم مرغ

 روغن

 ۱ کاسه ماست

 ۱ کاسه پنیر سفید ( مربع مربع خرد شود )

شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :

 همه مواد را مخلوط کرده در قالبی که چرب کرده اید بریزد و در فر بگذارید .

 

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم خرداد 1391ساعت 10:38  توسط رویا پورمناف  | 

                    

شیرینی فندقی :

مواد لازم :

فندق   یک لیوان( نسبتا درشت خرد شده باشد )

کشمش  نصف لیوان

شکر  نصف لیوان

سفیده تخم مرغ ۲

 طرز تهیه :

۲سفیده تخم مرغ و نصف لیوان شکر را خوب هم بزنید بعد کشمش را به آن اضافه کنید بعد فندق را اضافه کنید کاغذ روغنی را در سینی پهن کنید بعد تکه های کوچکی از مواد تهیه شده را روی کاغذ بگذارید ( به شکل دایره های کوچک ) فر نباید خیلی داغ باشد به مدت ده دقیق در فر ۲۰۰ درجه یا ۱۰ دقیق در فر ۱۵۰ درجه بپزید .

+ نوشته شده در  پنجشنبه یازدهم خرداد 1391ساعت 10:21  توسط رویا پورمناف  | 

 

 

 

پلوی قالبی تو پر (برای 8-6) 

مواد لازم :کره 1 قاشق غذاخوری ،برنج 2 لیوان ،روغن مایع 1 قاشق غذاخوری ،آب 3 لیوان ،کشمش 2 قاشق غذاخوری ،بادام 3 قاشق غذاخوری ،فندق 3 قاشق غذاخوری ،مغز گردو 2 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر :تخم مرغ 1 عدد ،آب 2/1 لیوان ،نمک ،دارچین ،آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای باز کردن خمیر :کره و آرد

 

طرز تهیه :

برنج را شسته و با کره سرخ کنید سپس نمک ،دارچین و آب را اضافه کرده و تا زمانی که آبش را بکشد در شعله متوسط بپزید و در یک ظرف دیگر بادام ،گردو و فندق را در روغن مایع مختصر سرخ کنید و آنها را به پلو اضافه کرده 10 دقیقه تا دم کشیدن آن صبر کنید و همزمان با آن خمیر را آماده کنید ابتدا آب و تخم مرغ را هم زده و نمک و آرد به مقدار لازم را اضافه کنید و تا زمانی که به نرمی لاله گوش شود ورز دهید سپس خمیر را روی سطحی که با آرد پوشیده شده به صورت نازک باز کنید یک سینی فر را چرب کرده و آرد بپاشید و مخلوط گردو و فندق و بادام را روی آن بچینید و پلوی آماده را بر روی آنها اضافه کنید و کناره های خمیر را بر روی پلو تا کنید و روی خمیررا با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و در درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است در قسمت پایین فر قرار دهید و به صورت برعکس در ظرف سرو برگردانید و سرو کنید

 

+ نوشته شده در  سه شنبه نهم خرداد 1391ساعت 14:18  توسط رویا پورمناف  | 

 

                                

 

بورک گوشت چرخ کرده با سس گوجه فرنگی (برای 8 نفر 

 

مواد لازم:روغن مایع 1 استکان ،گوشت چرخ کرده 200 گرم ،پیاز 1 عدد ،جعفری مقداری ،آب گوجه فرنگی 2 لیوان،آب 1 استکان ،یوفکا(خمیر آماده) 3 عدد ،نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه :

 

گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز خرد شده سرخ کنید سپس جعفری خرد شده و نمک و فلفل را اضافه کرده و برای ولرم شدن کناری بگذارید همچنین در ظرفی دیگر آب گوجه فرنگی ،روغن مایع و آب را با همدیگر مخلوط کنید .یکی از یوفکاها را در داخل سینی چرب فر قرار دهید وبر روی آن مخلوط آب گوجه فرنگی را بریزید یوفکای دوم را با طرز جالبی بر روی آن قرار دهید و آنرا نیز با مخلوط آب گوجه فرنگی خیس کنید وگوشت چرخ کرده را بر روی آن پخش کنید وبا یوفکای باقیمانده روی آنرا بپوشانید وروی آخرین یوفکا را نیز با آب گوجه فرنگی خیس کنید سپس در درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده قرار دهید و زمانی که لایه بالایی آن سرخ شود قابل سرو می باشد .

 

+ نوشته شده در  سه شنبه نهم خرداد 1391ساعت 14:16  توسط رویا پورمناف  | 

                                 

 

 

آرناووت(برای 2 نفر)

  مواد لازم :روغن مایع 1 لیوان ،آرد 2/1 لیوان ،جگر گوسفند 1 عدد ،فلفل 1 قاشق غذاخوری،نمک

 

  طرز تهیه :

جگر را بعد از تمیز کردن به صورت تکه های کوچکی قسمت کرده سپس نمک و فلفل اضافه کرده و در آرد غوطه ور کنید ودرروغن مایع داغ بپزید و در ظرف قرار دهید و فلفل را در روغن باقیمانده درتابه سرخ کرده و بر روی ان علاوه کنید می توانید با سبزیجات آنرا تزیین کنید .

 

+ نوشته شده در  سه شنبه نهم خرداد 1391ساعت 14:11  توسط رویا پورمناف  | 

دلمه مرغ(برای 6-4 نفر

 

مواد لازم :کره 1 قاشق غذاخوری،گوشت قفسه سینه 500 گرم(به بزرگی دلخواه)،برنج آش 1 لیوان،ادویه ینی بهار1 قاشق چایخوری،آب 1.5 لیوان ،جعفری 1 دسته ،بادام تفت داده شده و ریز شده 50 گرم ،نمک

 

طرز تهیه:

ابتدا پلو را تهیه کنید برای این کار برنج شسته را در یک قابلمه همراه با کره ،نمک ،بادام،ادویه به مدت 2 دقیقه سرخ کنید سپس 1.5 لیوان آب را اضافه کنید درب قابلمه را گذاشته وتا زمانی که آب را به خود جذب کند بپزید بعد از پخته شدن قابلمه را از اجاق برداشته و جعفری ریز شده را بر روی آن اضافه کنید و این پلو را در قسمت مابین دست و میان قفسه سینه پرکرده ودو لبه را به هم نزدیک کنید وبه مدت 8-6 ساعت در بخارپز بپزید وسپس سرو نمایید

 


+ نوشته شده در  سه شنبه نهم خرداد 1391ساعت 14:10  توسط رویا پورمناف  | 

مواد لازم :

1 ليوان بلغور

5 ليوان آب

1 عدد ران مرغ يا 500 گرم گوشت

پياز متوسط 1 عدد

كره

طرز نهيه :

بلغور را 3 ساعت قبل از پخت در آب گرم بخيسانيد .

بلغور ، آب ، مرغ و پيازي را كه ريز خرد كرده ايد در قابلمه اي  بريزيد و بعد از اينكه جوشيد آن را به مدت 2 ساعت با حرارت ملايم بپزيد بعد از پخت آنرا در ظرفي بريزيد و كره آب شده را روي آ‹ بريزيد و سرو كنيد .

 

+ نوشته شده در  سه شنبه نهم خرداد 1391ساعت 14:7  توسط رویا پورمناف  | 

 

مواد لازم :

بادمجان   3 عدد

4 ليوان شير

1 ليوان پنير چدار رنده شده

1/2 ليوان آرد

100 گرم كره

1 ليمو

نارگيل

نمك

 

 

طرز تهيه : 

بادمجانها را كبابي كنيد

پوست آنها را بگيريد و بادمجانها را در اب حاوي اب ليمو قرار دهيد.

بعد آب بادمجانها را خوب بگيريد و آنها را ريز خرد كنيد ارد را در كره سرخ كنيد بادمجانها را به آ‹ اضافه كنيد و سه دقيقه تفت دهيد شير را به آن اضافه كنيد و روي آتش ملايم آرام ارام هم بزنيد تا بپزد

پنير چدار رنده شده و پورد نارگيل و نمك را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد و بعد غذا را سرو كنيد .


+ نوشته شده در  سه شنبه نهم خرداد 1391ساعت 14:3  توسط رویا پورمناف  |